Hoera, het is zomer!
De facebookpagina nadert de 1000 volgers!
De instagrampagina nadert de … euh … 150 volgers! 😀
Allemaal redenen tot vieren en daarom geef ik graag wat dingen cadeau.
Ik geef 3 prijzenpakketjes weg:
1e prijs: mijn boek “Iedereen Smartphonefotograaf” (een boek vol tips en tricks om betere foto’s te maken met je smartphone) en een universele smartphone-lenzenset. Met een fish-eye lens en een breedhoek/macro-lens (2-in-1)
2e en 3e prijs: boek + afstandsbediening (om wat interessantere zelfportretten te kunnen maken dan de “arm-selfie” 😉 )Wat moet je doen om kans te maken op één van deze prijzen? Ga naar de facebookpagina en deel de post over deze wedstrijd op je eigen profiel (openbaar! anders kan ik het niet zien en kan je geen kans maken op de prijs, dat zou jammer zijn.)
Post dan in de eerste comment van je eigen bericht een foto die je zelf hebt gemaakt met de smartphone met als thema “zomer”. Jij mag zelf kiezen hoe je dat thema invult.
De winnaars worden op 21 juli gekozen! Alle namen van de deelnemers worden in een potje gestoken en een onschuldige hand trekt de winnaars. Iedereen maakt dus evenveel kans, het gaat niet over welke post de meeste likes krijgt.
Laat je zelf inspireren door de zomer en maak beelden die voor jou “zomer” zijn.

Dit zijn enkele beelden die bij mij “zomer” oproepen:

de dagen worden langerde tuin komt tot leven (gemaakt met een macrolensje)als je geen buitentuintje hebt, komt misschien de binnentuin tot leven?zomer = tijd om een boek te lezenklaprozen!licht! licht! licht!

Veel succes!!!

 

Alle foto’s zijn gemaakt door mij (c)VickyBogaert, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Mail me gerust als je ze graag wil gebruiken.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren