web analytics

Smartphonefotografie + street art wandeling

HASSELT – zondag 31 maart 2019 (11u-17u)
Een unieke workshopdag!

We starten de dag met een korte, krachtige workshop krijgt over hoe je betere foto’s kan maken met je smartphone. Je leert alles over belichting en resolutie , over kadrage en compositie. Je leert de do’s en dont’s van je camera kennen en hoe je het meest uit je smartphonecamera haalt.
Vervolgens trekken we de stad in. Hasselt-kenner en charmante gids Karolien van OWSH neemt ons mee naar de verborgen plekjes en visuele straatkunst-parels die Hasselt ons te bieden heeft.
Verwacht je niet aan een toeristische rondleiding door Hasselt, maar een prikkelende, verrassende tocht langs de mooiste en meest intrigerende muren vol hedendaagse kunst. Niet in een museum, maar gewoon langs de straat. Karolien vertelt er leuke weetjes en anekdotes bij en je krijgt foto-opdrachtjes bij elke stop om ook je fototechnische en compositorische skills aan te scherpen. Met een prachtig visueel decor.
Onderweg lunchen we lekker in het stadscentrum en met een gevulde maag zetten we nadien de zoektocht verder naar mooie muren en mooie beelden.
Met een grote verzameling foto’s in de galerij van onze smartphone keren we terug naar de workshopruimte voor het laatste stukje van de workshopdag: de nabewerking. Je krijgt een demonstratie van enkele nabewerkingsapps waarna je zelf aan het nabewerken gaat. Je kiest de leukste beelden van je tocht uit en maakt er nog nét iets mooiere beelden van door juist om te springen met de nabewerkingstools en filters. En hopla! Klaar om ze te delen op instagram en instant instagramfamous te worden! Of ze lekker voor jezelf te houden.

PRIJS VOOR DIT ALLES: 110€/persoon
INBEGREPEN:
– thee/koffie/water tijdens workshop
– geleide street art wandeling door Karolien van OWSH
– lunch inclusief drank
– oneindig veel tips en tricks om de beste foto’s te maken met je smartphonecamera (zowel tijdens de workshop als onderweg) door Vicky Bogaert.

SCHRIJF JE HIER IN (lees vooraf de voorwaarden hieronder)

VOORWAARDEN:
Eens je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verzonden, is je inschrijving definitief.
Schrijf je dus pas in als je zeker weet dat je kan komen! Als je nog niet helemaal zeker bent, maar graag tijdelijk je plekje reserveert, stuur me dan een mailtje: info@smartphonefotografie.be.
– Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een factuur toegestuurd. Die dien je binnen de 10 dagen na ontvangst te betalen.
– Als je niet aanwezig kan zijn, kan het bedrag niet teruggestort worden, maar je mag gerust iemand in je plaats sturen.
– Indien er te weinig inschrijvingen zijn, of bij onvoorziene omstandigheden kan de workshop worden geannuleerd en krijg je het betaalde bedrag volledig terugbetaald.
 Als het weer héél slecht blijkt te zijn, wordt de workshop verplaatst naar een andere datum en blijft je inschrijving geldig. Ben je niet beschikbaar op de nieuwe datum, krijg je uiteraard je geld terug.