Afgelopen week was ik voor het eerst in Stockholm. En ik moet iets bekennen: ik ben verliefd geworden. Niet op een knappe, stoere zweed, maar op de stad zelf.
Ik ben helemaal weg van de stijl, de architectuur, het kleurgebruik. Op momenten waande ik me in een film van Wes Anderson, ik ben heel erg fan van zijn esthetiek en die herkende ik in bepaalde gebouwen en interieurs die ik zag.
Gamla Stan is het oudste deel van de stad en in de straatjes van dat stadsdeel waan je je een beetje in een sprookjesfilm. Het is een heel goed bewaard middeleeuws stukje stad, dat veel toeristen trekt. Maar daar merkte ik niet veel van, omdat het er rustig was deze tijd van het jaar.
Ik hoop in de zomer terug te kunnen gaan en deze boeiende stad mee te mogen maken onder de zomerzon.
Ik deel alvast graag enkele beelden die ik er maakte:

  

  

  

  


Je vindt heel wat tips over het fotograferen onderweg in mijn nieuwe boek, de Phonetograaf.
Wil je ook een exemplaar van mijn nieuwe boek? Hier kan je rechtstreeks bij mij eentje bestellen. Je vindt het boek ook in de boekhandel of bij bol.com.

Alle foto’s zijn gemaakt door mij (c)VickyBogaert, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Mail me gerust als je ze graag wil gebruiken.
Ooh en kom gerust eens langs op Instagram!