Eind september stapte ik in het huwelijksbootje met mijn grote liefde Antonio.
Vlak voor m’n burgerlijk huwelijk trakteerde mijn beste vriendin Lies me op een weekendje Parijs.
Het was een heerlijke tweedaagse van even-weg-van-alles, van oprechte vriendschap en alles-tegen-elkaar-kunnen-zeggen, van slappe-lach-momenten-en-van-serieuze-gesprekken, van Lies-verbieden-om-in-te-zoomen-met-haar-smartpone … maar het was vooral een tweedaagse van herinneringen-voor-het-leven. En daar horen foto’s bij.
Het klinkt misschien wat gek, maar eigenlijk maak ik nooit héél veel foto’s als ik op trip ben, ik probeer me dan te beperken tot beelden die me écht in het oog springen of momenten die ik voor eeuwig wil koesteren. Bovendien wil ik mijn reis ook echt be-leven en niet enkel door de smartphonelens. Misschien wil ik je dat ook als tip meegeven: probeer niet alles vast te leggen, maar ga voor een selectie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Tijd is zo waardevol, spendeer die niet de hele tijd op je smartphone. Maak af en toe wat foto’s en geef je ogen de kost. Foto’s zijn ter ondersteuning van de mooie momenten.
Ik deel graag deze beelden van de superfijne trip naar Parijs. Bedankt, Liesje. x

(alle foto’s werden gemaakt met een iPhone 6 en nadien in VSCO nabewerkt: ik gebruikte de filter KE1 en maakte de foto’s ietsje lichter)

mijn mooie vriendin Lies

 


Et bien-sûr des croîssants!

 

Je vindt heel wat tips over het fotograferen onderweg in mijn nieuwe boek, de Phonetograaf.
Wil je ook een exemplaar van mijn nieuwe boek? Hier kan je rechtstreeks bij mij eentje bestellen. Je vindt het boek ook in de boekhandel of bij bol.com.

Alle foto’s zijn gemaakt door mij (c)VickyBogaert, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Mail me gerust als je ze graag wil gebruiken.
Ooh en kom gerust eens langs op Instagram!