Ik wist het al eventjes, maar nu is het officieel: ik schrijf een tweede boek! EEN TWEEDE BOEK!
Na “Iedereen Smartphonefotograaf”, komt er nu “De Phonetograaf” en wordt uitgegeven door Van Halewyck. Het boek zal in november overal te koop liggen.
Ik ben nu nog volop aan het schrijven en fotograferen, dus het wordt een heel erg drukke zomer. Maar zo heb ik ze eigenlijk het liefst.
Het wordt een boek dat vanuit thema’s (zoals portret, landschap, reizen, …) vertrekt en aan de hand van concrete foto’s leg ik uit hoe ik zelf te werk ben gegaan, van begin tot eind. In het boek staan ook heel veel opdrachtjes en ideeën op zelf mee aan het ‘phonetograferen’ te slaan.
Stel dat je zoiets hebt van “Hé! Het zou wel fijn zijn als dit of dit er in zou staan!”, dan mag je me altijd een mailtje (info@silversixpence.be) sturen met je suggesties. Ik zal je er heel dankbaar voor zijn.

Hierbij alvast het promotekstje:
Geef je smartphonefoto’s persoonlijkheid
Via onze smartphone delen we onze levens met anderen: van die versgebakken taart tot je laatste citytrip of dat zonnige terrasje met vrienden. Goede instagrammers en bloggers maken er een kunst van om een persoonlijke stijl te ontwikkelen voor hun foto’s. En dat kan iedereen!
Aan de hand van eenvoudige tips en veel voorbeelden toont professioneel phonetograaf Vicky Bogaert je hoe je betere foto’s maakt met je smartphone: portretten, landschappen, interieurfoto’s enzovoort. Dit boek leert je van alles over kadrering, lichtinval en nabewerking, zodat je van je snapshots echte pareltjes kunt maken. Oefenen doe je met tal van opdrachten, die je creativiteit prikkelen. Binnen de kortste keren gelooft niemand nog dat je die foto’s maakte met een smartphone!
→ Doe-boek met opdrachten die je creativiteit prikkelen
→ Inclusief tips voor nabewerking met de beste fotografieapps

Bewaren

Bewaren

Bewaren