From Where I Stand.
Een foto genomen van je voeten op een welbepaalde plek. Deze hashtag is al jaaaren oud, maar blijft een heel populaire. Met miljoenen hits op instagram.
Het probleem van populaire hashtags is dat te pas maar ook vaak te onpas worden gebruikt. Dat mensen een foto gaan taggen, die op zich niks met dit onderwerp te maken hebben. Zo zie je bijvoorbeeld veel tieners die hun foto’s taggen met #KimKardashian in de hoop zo veel likes en volgers te winnen. 🙂 En dat zo jouw foto helemaal verdwijnt in de massa.

Het leuke bij deze #fromwhereistand is op zoek te gaan naar een origineel beeld, dus niet de tegelvloer in de keuken (tenzij je een PRACHTIGE tegelvloer hebt, kan ook), maar net naar een unieke ondergrond. Een mooi patroon bijvoorbeeld of aan de rand van een heuvel (pas wel op, geen enkele foto is je leven waard!) of kijk naar licht en schaduw.
(deze laatste is een collage die ik maakte na een bezoekje aan een tentoonstelling, waarbij ik een grappige link zag tussen mijn jurk en het kunstwerk)