2017 was een ont-zet-tend druk jaar: ik heb enorm veel workshops gegeven op aanvraag én ik heb mijn tweede boek De Phonetograaf geschreven, dat – ondanks het feit dat het nog maar een goeie maand in de winkels ligt – al aardig wat media-aandacht kreeg.
Ik had nood aan iets nieuws: aan een nieuw soort workshops; een eigen aanbod, met een heel persoonlijke en een exclusievere insteek.
En ik wilde me niet vastpinnen op één locatie. Dus ging ik de afgelopen maanden op zoek naar inspirerende en gezellig plekken om workshop te geven in heel Vlaanderen. Tot nu toe staan op de planning: Leuven, Gent, Mechelen, Antwerpen, Genk en Balen. Daar komen mogelijks nog enkele locaties bij. Als jullie zelf suggesties hebben, shoot! (mail me gerust op info@smartphonefotografie.be)

Inbegrepen in de prijs (91€)
– BTW
– een 3u durende intensieve workshop vol tips en inspiratie om je phonetografie-skills
aan te scherpen op een inspirerende locatie
– een exemplaar van De Phonetograaf (ter waarde van 21,99€)
– een notitieboekje en pen
– een drankje en versnapering tijdens de workshop
– toegang tot een gesloten facebook-groep voor extra feedback op je foto’s achteraf

Dit zijn de verschillende huidige workshops:

 


(VOLZET!)(VOLZET!)(VOLZET!)


(VOLZET!)


(VOLZET!)


(Voorwaarden:
– Je bent pas definitief ingeschreven na betaling.
– Nadat je hebt geregistreerd, blijft je plekje slechts 10 dagen gereserveerd, als je in die periode niet hebt betaald, komt je plekje terug vrij. Registreer je pas als je zeker weet dat je die dag kan komen.
– Als je niet aanwezig kan zijn, kan het bedrag niet teruggestort worden, maar je mag gerust iemand in je plaats sturen.
– Indien er te weinig inschrijvingen zijn, of bij onvoorziene omstandigheden kan de workshop worden geannuleerd en krijg je het betaalde bedrag volledig terugbetaald.)