web analytics

Smartphonefotografie voor gevorderden: NABEWERKING & speciale effecten


LEUVEN – zaterdag 8 september 2018 / 11u-15u – Noordoever
of GENT – zaterdag 24 november 2018 / 11u-15u – Woest
(max. 12 deelnemers)

Kan je al goed weg met je smartphonecamera, maar wil je nu méér doen met de foto’s die in je galerij staan? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou. We bekijken hoe je je foto’s het best kan nabewerken aan de hand van verschillende apps, elk met hun eigen mogelijkheden. We kijken hoe je een mooie consequente nabewerking opbouwt, zodat je foto’s jouw visuele stempel krijgen. Ideaal voor als je een herkenbare stijl wil en eventueel een consequente instagram-feed. We kijken naar inspirerende feeds van bekende instagrammers en analyseren wat hun stempel is. Je leert verschillende manieren om je foto’s te presenteren. Tekst toe te voegen of je foto’s te gebruiken in een mooie lay-out. Hoe je je foto’s in een geanimeerde post kan verwerken. En welke speciale foto-effecten er bestaan en hoe die zelf toe te passen.
Deze workshop is ideaal voor mensen die al ervaring hebben in het fotograferen met de smartphone en nu een stap verder willen.

PRIJS: 105€
INBEGREPEN:
– een 4 uur durende workshop
– oneindig veel inspiratie
– een heerlijke lunch
– drank
– een notitieschriftje
– een smartphone-statief
– toegang tot een besloten facebook-groep, waar je achteraf blijvend terecht kan voor vragen en feedback

SCHRIJF JE HIER IN

Voorwaarden:
– Je bent pas definitief ingeschreven na betaling.
– Nadat je hebt geregistreerd, blijft je plekje slechts 10 dagen gereserveerd, als je in die periode niet hebt betaald, komt je plekje terug vrij. Je wordt hier niet van verwittigd, dus neem het zekere voor het onzekere en betaal tijdig.
– Als je niet aanwezig kan zijn, kan het bedrag niet teruggestort worden, maar je mag gerust iemand in je plaats sturen.
– Indien er te weinig inschrijvingen zijn, of bij onvoorziene omstandigheden kan de workshop worden geannuleerd en krijg je het betaalde bedrag volledig terugbetaald.