De workshops voor dit schooljaar zijn allemaal volzet.
Eind juni lanceer ik het workshop-aanbod voor het najaar!
Als je je inschrijft op de nieuwsbrief, ben je als eerste op de hoogte. (scroll naar helemaal beneden om je in te schrijven)

Wil je graag:
– betere foto’s maken met je smartphone, zowel technisch als op vlak van compositie?
– je foto’s beter leren nabewerken en een eigen workflow creëren?

– een gezellige namiddag beleven op een inspirerende locatie?
Aha, dan is deze workshop misschien wel iets voor jou!

Deze workshop smartphonefotografie wordt georganiseerd door mezelf: Vicky Bogaert; fotografe, phonetografe en blogger. In 2011 kocht ik mijn eerste smartphone, in 2012 stelde ik voor een eerste keer tentoon met smartphonefoto’s en begon ik workshops smartphonefotografie te geven, in 2015 schreef ik mijn eerste boek “Iedereen Smartphonefotograaf” (uitgegeven door Stichting Kunstboek) en in november 2017 kwam mijn tweede boek uit “De Phonetograaf” (uitgegeven door Van Halewyck)!

In 2012 begon ik als eerste in Vlaanderen met workshops smartphonefotografie, intussen staan er al meer dan honderd workshops op mijn teller, die ik meestal op aanvraag gaf: voor bedrijven, culturele en sociale organisaties, overheidsinstanties, vrije tijds-organisaties, … . Wil je zelf ook graag een workshop-op-maat aanvragen? Stuur me dan gerust een mailtje.

Ik had na het schrijven van mijn tweede boek De Phonetograaf vooral veel zin om weer een eigen aanbod workshops uit te denken. En deze keer ga ik op tournee! Ik geef de workshop op verschillende plekken in Vlaanderen, op heel inspirerende en fotogenieke locaties.

 Inbegrepen in de prijs (91€)
– BTW
– een 3u durende intensieve workshop vol tips en inspiratie om je phonetografie-skills
aan te scherpen op een inspirerende locatie
– een exemplaar van De Phonetograaf (ter waarde van 21,99€)
– een notitieboekje en pen
– een drankje en versnapering tijdens de workshop
– toegang tot een gesloten facebook-groep voor extra feedback op je foto’s achteraf


(Voorwaarden:

– Je bent pas definitief ingeschreven na betaling.
– Nadat je hebt geregistreerd, blijft je plekje slechts 10 dagen gereserveerd, als je in die periode niet hebt betaald, komt je plekje terug vrij.
– Als je niet aanwezig kan zijn, kan het bedrag niet teruggestort worden, maar je mag gerust iemand in je plaats sturen.
– Indien er te weinig inschrijvingen zijn, of bij onvoorziene omstandigheden kan de workshop worden geannuleerd en krijg je het betaalde bedrag volledig terugbetaald.)

 

Dit zijn de verschillende huidige workshops:

 


(VOLZET!)(VOLZET!)(VOLZET!)


(VOLZET!)

 


(VOLZET!)


Op de hoogte blijven via de nieuwsbrief?


Maar ben je zelf geïnteresseerd om een workshop aan te vragen voor een groep? Stuur me dan een mailtje op info@smartphonefotografie.be en dan kijk ik graag wat ik voor jou kan doen.

Bewaren